NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în era tehnologiei

Industria de retail va suferi schimbari drastice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată.

 

Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ceva, în special haine. Dacă domnii pot fi ceva mai reticenți, cu siguranță doamnele chiar apelează la o sesiune de shopping și atunci când nu au nevoie de noutăți în garderobă. Iar ultimele tehnologii promit să ducă experiența de retail la un nou nivel.

Mai țineți minte orele petrecute în cabina de probă? O oglindă, aparent simplă, va rezolva toate problemele. Nu trebuie decât să stați în fața ei și fără nici un efort puteți proba un magazin întreg.

Nu vă place culoarea unei rochii? Nici o problemă, ridicați mâna sau adresați o comandă vocală și aveți la dispoziție toată paleta de culori. Puteți chiar proba articole care nu sunt în magazin.

Folosește inteligență artificială, elemente de realitate augmentată și senzori de înaltă calitate pentru a va oferi o experiență cât mai reală. Este deja folosită în magazine din Statele Unite cu mare succes.

Tehnologiile încorporate merg și mai departe: oglinda vă poate face poze cu ajutorul comenzilor vocale, trimite pozele pe telefonul vostru, astfel încât să puteți să cereți și un sfat de la prieteni.

Experiența în sine într-un magazin ar putea deveni foarte personală sau lipsită total de spațiu privat, depinde cum alegeți să priviți lucrurile.

Articol integral pe www.digi24.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

ÎPS Teofan va oficia Sfânta Liturghie din deschiderea evenimentului”Tânărul pășcănean”!

Marius Parteni

Vandalismul adolescenților duce la desființarea Parcului Municipal Pașcani (VIDEO)

Teona Gherasim

Unirea Mircești – CSM Pașcani 6-2, într-un meci contând pentru Cupa României!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site