NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Oferta locurilor de muncă în perioada 03.08.2016 – 10.08.2016 (DOC)

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Paşcani anunţă noi oferte pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. În municipiul nostru sunt disponibile 140 de joburi vacante, puse la dispoziţie de angajatorii păşcăneni. 

 

“Oferta este scăzută pentru persoanele cu studii superioare, însă cei cu studii medii şi experienţă de cel puţin doi ani, sunt mai avantajaţi.”În această săptămână în municipiul Pașcani, sunt disponibile peste 140 locuri de muncă vacante. Cele mai multe se înregistrează în industrie, vorbim de aproximativ 85 locuri de muncă, în construcții de asemenea se caută 30 de persoane, iar în servicii sunt disponibile 10 oferte comunicate de către angajatori”, ne-a declarat Adriana Sîrghie, purtător cuvânt AJOFM Iași.

Oferta Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, pentru perioada 03.08.2016 – 10.08.2016 este variată și poate fi analizată aici. 

Pentru mai multe detalii, dar și pentru oferta completă de joburi, persoanele interesate se pot adresa ALOFM Pașcani, din Str. Gradinitei, bl. G1, parter.

Advertisements

Related posts

Investiţii gigantice pregătite de un ieşean – ferme de un miliard de euro și o autostradă “privată”

Redacția

Situație revoltătoare la Dedeman! Ieșenii veniți din străinătate au luat cu asalt magazinele de bricolaj! Conflict fără precedent între angajați și șefii de magazine!

Redacția

Lidl angajează personal pe postul de şef-adjunct de magazin în Paşcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site