NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

O sportivă de 18 ani a murit, la cinci zile după ce a suferit un KO la un meci de box

Jeanette Zacarias Zapata, o pugilistă mexicană de 18 ani, a murit joi, la cinci zile după ce a suferit un KO în cursul unui meci, a anunţat promotorul ei, canadianul Yvon Michel, relatează BBC.

“Cu multă tristeţe am aflat, de la un reprezentant al familiei sale, că Jeanette Zacarias Zapata a decedat în această după-amiază”, a transmis Yvon Michel prin intermediul unui comunicat postat pe Twitter.

Pugilista a participat la eveniment cu ocazia unei gale de box a Grupului Yvon Michel (GYM), sâmbătă la Montreal. Zapata a cedat în faţa canadiencei Marie Pier Houle în runda a patra a unui meci pentru categoria welter.

Un upercut de stânga şi un croşeu de dreapta au pus-o la pământ pe Zapata în runda a patra, mai scrie sursa citată. Ea nu a răspuns la gongul pentru repriza a cincea a meciului de şase reprize, a fost evacuată pe targă şi dusă la spital.

  

“Toată echipa Groupe Yvon Michel este extrem de bulversată de acest anunţ dureros”, au declarat promotorii în comunicatul lor, prezentând condoleanţe familiei sportivei şi soţului acesteia, Jovanni Martinez.

La rândul ei, Marie Houle a publicat pe Facebook o declaraţie în care se arată profund bulversată,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Ministrul Sportului Eduard Novak se antrenează în Bulgaria pentru Jocurile Paralimpice. Singurul velodrom din România e impracticabil

Redacția

CSM Pașcani organizează o nouă ediție a “Cupei Instituțiilor și Societăților Comerciale”, la fotbal, de Zilele Municipiului

Ema Roman

Două locuri III pentru juniorii legitimați la secția de tenis a CSM Pașcani

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site