RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O româncă și-a pierdut viața în Italia într-un accident rutier

O femeie în vârstă de 50 de ani, de origine română, rezidentă la Lecce, în Italia, a murit ca urmare a rănilor suferite într-un grav accident de mașină care a avut loc joi, 30 august, pe autostrada A12 din Viareggio, provincia Lucca (Toscana), informează Firenze Post.

Alte 4 persoane au fost rănite în accident. Una a fost transportată de urgență la spitalul Cisanello din Pisa în stare gravă și pentru care a fost necesară intervenția elicopterului. Ceilalți 3 răniți au fost duși cu ambulanța la spitalul din Versilia, unul dintre aceștia este de asemenea, în stare gravă. Femeia româncă a fost găsită încă în viață de echipele medicale de pe ambulanță, dar pentru ea nu s-a mai putut face nimic, a decedat la scurt timp.

  

Trei mașini au fost implicate în accident: un Mercedes, o autoturism Dacia și un Nissan. Femeia româncă decedată călătorea pe bancheta din spate a Daciei, mașină în care se aflau alți doi pasageri, rezidenți la Massa, în provincia Massa-Carrara.

Conform primelor reconstituiri făcute ieri la fața locului, autoturismul Dacia tocmai plătise taxa pe autostradă și își reluase drumul, când a atins oglinda Nissan-ului care se deplasa în direcția opusă și s-a izbit apoi frontal în mașina Mercedes.

Șoferii au fost testați alcooscopic și a rezultat că niciunul dintre cei nu ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

 sursa www.rotalianul.ro

 

Related posts

MATERIAL LEMNOS CONFISCAT DE POLIŢIŞTI LA LESPEZI

Ema Roman

Accident rutier în Copou. Un taximetrist a intrat în coliziune cu un tramvai

Redacția

Bărbat din Lespezi amendat pentru transport ilegal de material lemnos

Irina Gherasim
Încarcă...