RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O pascaneanca a incercat sa se omoare in prima zi a noului an

O femeie de 44 de ani, din Pascani, si-a pus in gand sa-si incheie socotelile cu viata chiar in prima zi din noul an. Aceasta a avut in trecut mai multe momente in care cadea intr-o depresie adanca, dar nu a recurs niciodata la un gest extrem care sa-i fi pus viata in pericol.

De Anul Nou, pascaneanca si-a planuit propria moarte, renuntand sa mai lupte pentru a iesi din starea de depresie. Familia nu a sesizat comportamentul femeii, care era cuprinsa de ganduri sinucigase. Aceasta a luat mai multe medicamente, prescrise de medicul la care obisnuia sa mearga . “La Unitatea de Primire Urgente a fost adusa o femeie de 44 de ani, cu intoxicatie voluntara cu antidepresive. Acesteia i-au fost acordate ingrijiri de prim-ajutor, dar starea femeii este in continuare una critica”, a precizat conf. dr. Diana Cimpoesu, medic sef UPU-SMURD purtator de cuvant al Spitalului Sf. Spiridon Iasi. Femeia a intrat intr-o stare de coma profunda, din cauza cantitatii de medicamente ingerate si din cauza ca a fost gasita tarziu de cei apropiati. Medicii sunt rezervati in ceea ce priveste starea de supravietuire a victimei, aceasta fiind in continuare in coma in sectia ATI.

Advertisements

sursa www.bzi.ro

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

Related posts

Mâine, ApaVital întrerupe furnizarea pe 13 străzi din Paşcani

Ema Roman

Lecţia de ambiţie a studentului orb care învaţă italiana şi spaniola la Universitatea „Al. I. Cuza“: „De la 16 ani nu am mai văzut deloc“

Redacția

Moş Nicolae la Centrul de Zi „Sf. Francisc” din Hălăuceşti

Redacția
Încarcă...