NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pașcani, 2014: O femeie nu are curent electric și își luminează locuința cu lumânări

Din ce în ce mai mulți pășcăneni cer Primăriei ajutor financiar pentru a se putea racorda la curent electric. O situație deosebită a unei femei ce locuiește singură și fără electricitate a ajuns astăzi în atenția noastră.

 

Cea în cauză este Ana Baston ce locuiește singură după ce soțul i-a decedat, pe strada Grigore Ureche de la marginea municipiului Pașcani, în apropierea cartierului Fântânele.

Femeiea ne-a povestit că în casa în care stă nu a avut niciodată curent electric, deși a cerut sprijinul autorităților de nenumărate ori. Pentru a avea noaptea lumină în casă Ana Baston aprinde lumânări.

 Anagajații E-On Electrica i-au transmis pășcănencei faptul că ar mai trebui încă trei stâlpi de electricitate pentru a putea aduce instalația electrică și la casa ei, iar costurile ar ajunge la aproximativ 10.000 lei.

Contactat telefonic, viceprimarul Vasile Axinte, ne-a declarat că este la curent cu problema femeii și că zilele trecute inginerul Iacob Mârț a mers la fața locului pentru a face măsurători și pentru a căuta o soluție pentru ca femeia să aibă curent electric.

Menționăm că săptămâna trecută, șase familii de pe strada Henri Coandă din municipiu au cerut sprijinul autorităților pentru a fi racordate la curent electric. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

N-ai platit impozitul? Nu mai primesti ajutoare sociale!

Redacția

Cum ne păcălesc comercianţii în pieţe

Redacția

Veşmântul Sfintei Parascheva – depus în Biserica Sfânta Vineri din Paşcani! Peste 1500 de persoane sunt aşteptate sâmbătă la hramul lăcaşului de cult!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site