NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

O nouă surpriză: Abandon și în cea de-a doua semifinală la Linz. Cu cine se va duela Jaqueline Cristian

Alison Riske s-a calificat în ultimul act după abandonul compatrioatei sale Danielle Collins. Aceasta s-a retras după primul set al semifinalei, la scorul de 7-5 pentru Riske, după 51 de minute de joc. Riske o va întâlni în finala turneului pe Jaqueline Cristian, după ce și românca a beneficiat la rândul ei de abandonul compatrioatei sale, Simona Halep.

Jaqueline Cristian a ajuns în finala WTA de la Linz după ce Simona Halep și-a anunțat retragerea cu câteva ore înaintea semifinalei. Finala WTA de la Linz va fi transmisă în direct la Digi Sport 2.

Simona Halep, retragere neașteptată de la Linz

Simona Halep a anunțat, pe Facebook, că nu poate juca din cauza accidentării suferite miercuri, la genunchi, potrivit Mediafax.

  

„Din păcate nu pot juca în semifinala din această seară (joi – n.r.) după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. Aș face orice să pot juca, dar este umflat și dureros și jucând nu aș face decât să înrăutățeasc situația. Vreau să mulțumesc foarte mult organizatorilor turneului și fanior de aici, din Austria, pentru o săptămână fantastică. Sper să mă întorc!”, a spus Halep.

Joi seara,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Jocurile Olimpice de la Tokyo: Un halterofil ugandez a fugit din cantonament şi a cerut azil politic în Japonia

Redacția

Ieşeanca Maria Bianca Andrei cucereşte două trofee la turneul de tenis de la Chişinău

Redacția

Olimpiada Sportului Școlar la Handbal

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site