NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

O nouă cursă aeriană Cluj-Napoca – Bucureşti din vara acestui an. Preţurile biletelor pornesc de la 39 de lei

Compania aeriană low-cost Wizz Air va introduce, din luna iulie, cursa Cluj-Napoca – Bucureşti, cu o frecvenţă de şase zboruri pe săptămână, preţul biletelor pornind de la 39 de lei.

  

 

Coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că noua rută va fi introdusă din 22 iulie.

„Wizz Air introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca – Bucureşti, cu o frecvenţă de şase zboruri pe săptămână, mai puţin sâmbăta. Zborul va avea loc în cursul serii, de la ora 20.35 de la Cluj-Napoca spre Bucureşti, iar cel de retur, de la Bucureşti la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni. Preţurile biletelor pornesc de la 39 de lei. Cluj-Napoca – Bucureşti este o rută care se încadrează în creşterea capacităţii pe care ne-o dorim să o obţinem în 2016. România reprezintă o piaţă importantă pentru noi, de asemenea, noua cursă care va fi introdusă va fi una importantă pentru noi”, a spus Oliver.

Cursele vor fi operate de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, respectiv Bucureşti – Otopeni.

„Am decis să acoperim Clujul din mai multe motive – acolo este una dintre cele cinci baze ale companiei în România, a doua după Bucureşti. Este o piaţă mare, cu potenţial, care nu era deservită de celelalte companii low-cost. Este în avantajul nostru să oferim astfel de curse interne. În ultimul an, Wizz Air a adăugat pe listă 20 de aeroporturi. Avem peste 100.000 de zboruri pe an”, a declarat directorul comercial Wizz Air, György Abrán, într-o conferinţă de presă la Bucureşti.

Citiți articolul integral pe MediaFax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Sursa mitului din jurul lui Vlad Ţepeş. Amanta lui Dracula, primul tabloid medieval

Redacția

Ultimele pregătiri pentru asfaltarea a 110 km de drumuri județene

Redacția

Guvernul polonez retrage drapelul european din sala unde au loc conferințele de presă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site