RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

O licitație de 1 milion de euro a fost anulată. O fabrică de parchet din Mircești era scoasă la vânzare

La inceputul acestei saptamani, la sediul executorului judecatoresc Sergiu Plumbu a fost organizata o licitatie care viza valorificarea mai multor bunuri ce apartineau societatii Valmir Production SRL.

Este vorba de o fabrica de parchet situata in comuna Mircesti, judetul Iasi. In urma evaluarilor, pretul de pornire a fost stabilit la aproape 1 milion de euro. Insa la cererea creditorului, procedura a fost suspendata.

  

In multe situatii, se ajunge la aceasta masura, deoarece creditorul nu este multumit de evaluarea facuta proprietatilor. Bunurile constau intr-un teren de 5,9 hectare situat in extravilan, la care se adauga constructiile aferente. Este vorba despre o cladire de birouri, o cladire pentru administratie, o hala de productie, centrala termica, uscator de lemn, cladire gater, plus un punct trafo. Se mai adauga platformele betonate, un siloz cilindric si un foisor.

Franco Caminotti este ultimul administrator al societatii Valmir Production SRL, ce are ca obiect de activitate “taierea si rindeluirea lemnului”, adica productie de prefabricate. Acum, Caminotti este urmarit de creditorul Acqua II LLC pentru o datorie de aproape 1 milion de euro. La aceasta suma se mai adauga si datoriile acumulate din neplata taxelor si impozitelor, de 120 mii lei.

Franco Caminotti, in varsta de 81 de ani, apare cu ultimul domiciliul in judetul Dambovita, orasul Pucioasa. La un moment dat, actionar in afacere aparea societatea North East Company Limited, cu sediul in Hong Kong, China. Pana la urma, a renuntat la partile sociale. Conform primariei Mircesti, italianul Franco Caminotti are restante la bugetul local de 120 mii lei.

 sursa www.bzi.ro

Related posts

Vouchere de 1,7 miliarde de lei pentru vacanţe

Redacția

R.A.G.C.L. anunță noi facilități către clienții datornici

Oana Cordoneanu

Topul Firmelor din Judeţul Iaşi, Ediţia 2016, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

Redacția
Încarcă...