RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

O eleva din Pascani, in tabara de chimie a olimpicilor

O elevă de la Colegiul National Mihail SadoveanuPascani a participat la tabara de chimie a olimpicilor. Este vorba despre Adina Ciubotaru din clasa a VII-a A, care a obtinut mentiune MECTS la etapa nationala a Concursului de chimie pentru clasa a VII-a ”Raluca Rapan” în anul scolar 2012 – 2013.

Tabara s-a desfasurat în perioada 26 august – 2 septembrie, la Alba Iulia, unde au participat elevi din clasele VII – XII, clasati în primii 15 la etapa nationala a Olimpiadei de chimie, respectiv a Concursului de chimie ”Raluca Rapan”.
Olimpicii au avut prilejul sa faca schimb de experienta, lucrând în echipa la seminariile si laboratoarele organizate în cadrul taberei si au asistat la cursuri sustinute de catre profesori universitari. Totodata, elevii au vizitat Rosia Montana, pestera Scarisoara, Cetatea Alba Carolina, rezervatia naturala Râpa Rosie.
”Aceasta tabara mi-a umplut inima cu amintiri minunate pe care sper sa nu le uit niciodata. În urmatorii ani voi încerca sa ma calific din nou la faza nationala a olimpiadei de chimie si sa aduc onoare Colegiului National Mihail Sadoveanu,  dar mai ales doamnei profesor Otilia Pintilie care m-a pregatit si careia îi datorez aceasta reusita”, a afirmat eleva Adina Ciubotaru, eleva premiata.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Vasile, unicul elev de 10 la Evaluarea Națională din mediul rural ieșean

Redacția

Spectacol făcut de elevii a două unități de învățământ din Pașcani, în cadrul Zilelor Școlii Speciale

Răzvan Grecu

Elevii de la „Unirea„ în vizită la Primăria Pașcani în cadrul proiectului ”Cine sunt, cine pot deveni”

Redacția
Încarcă...