RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

S-a spanzurat din cauza ca nu avea bani de bautura

Aseara, in jurul orei 21.00, un barbat de 42 ani, din comuna Miroslovesti, s-a spanzurat de o teava, in curtea casei. Mihai Talmaciu avea patru copii, doua fete de 12 si 21 ani, si doi baieti de 17 si 20 ani, iar mai tot timpul era pus pe scandal din cauza faptului ca nu avea bani sa-si cumpere bautura. Potrivit membrilor familiei, aseara, dupa ce a baut la un bar din comuna, a venit acasa si i-a cerut nevestei bani ca sa mai bea.

“I-am spus ca nu am si a inceput sa faca scandal. Bea foarte mult. La un moment dat ne-a dat afara pe mine si pe copii. A zis sa plecam din casa. Cand ne-am intors, l-am gasit spanzurat in mijlocul curtii. A dat caruta deoparte, s-a urcat pe o cutie si-a pus streangul de o teava si s-a spanzurat. A mai incercat de patru ori sa se spanzure si am reusit sa-l oprim la timp. Acum a reusit. Dumnezeu sa-l ierte”, a declarat, printre lacrimi, sotia lui Mihai.

“Nici nu avem bani cu ce sa-l ingropam. Ce ne facem noi? A cerut bani de bautura, dar de unde daca suntem cu totii necajiti. El a avut un frate care i-a murit acum 8 ani de zile. De atunci a inceput sa tot bea si acum s-a spanzurat”, a mai precizat un neam de-al barbatului.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Autoturism distrus într-un incendiu la Ruginoasa

Redacția

Au apărut primele mărţişoare de vânzare, la Pașcani!

Ema Roman

Recomandările ISU în perioada Sărbătorilor Pascale

Redacția
Încarcă...