RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Siretul Lespezi si-a adjudecat meciul cu Unirea Ruginoasa: 3 -2

Echipa de fotbal Siretul Lespezi a invins marti seara echipa de fotbal Ruginoasa  cu un scor de 3 la 2. Nou promovata in aceasta etapa, Siretul Lespezi se anunta a fi o surpriza placuta pentru iubitorii de fotbal al Ligii IV. Pe stadionul din Ruginoasa, Siretul Lespezi a reusit sa obtina intr-un final 6 puncte, stabilidu-se in clasament pe locul 5.

Meciul a inceput printr-o serie de tatonari intre cele doua echipe. Aproape de minutul 10 al partidei, cei de Ruginoasa au reusit sa deschida scorul. Bucuria nu a tinut prea mult. La doar cateva minute, jucatorii lespezenii au iesit pe contraatac si dupa ce Apostol a sutat in bara, mingea s-a respins catre Aganencei care a reusit sa egaleze cu o lovitura de cap din careu. Aproape de finalul reprizei, prin minutul 30, Anton a reusit sa se apropie de plasa echipei Siretul Lespezi. Dupa o confruntare corp la corp cu portarul, Alin Cana, iar albitrul Valentin Lungu i-a acordat, dupa cum au strigat si suporterii, in mod necorespunzator cartonas rosu. Astfel ca pentru aproape o ora de joc gazdele au evoluat cu un om in minus pe terenul de joc. Dupa cateva minute, Siretul Lespezi a obtinut o lovitura libera de la o distanta de circa 25 metri. Razvan Melinte a reusit un excelent sut spre poarta, balonul intrand in plasa adversarilor Unirea Ruginoasa.

Aproape de finalul primei reprize, o repriza furtunoasa, echipa gazda a reusit sa egaleze scorul dupa o lovitura din corner iar mai apoi Apostol a inscris ultimul gol prin voleu. Tabela de marcaj a ramas cu scorul de 2-3 pentru Siretul Lespezi, cea de a doua echipa fiind cu mult mai putine ocazii comparativ cu prima. Duminica, Siretul Lespezi vor evolua la AS Holboca.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Liga 3, seria I: CSM Pașcani – CSM Focșani 0-2

Marius Parteni

Prima victorie din acest an pentru CSM Kosarom Pașcani, 3-2 contra Aerostar Bacău

Răzvan Grecu

FRF, amendată cu peste 100.000 de euro pentru incidentele produse de suporterii naţionalei în Liga Naţiunilor

Redacția
Încarcă...