NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Siretul Lespezi si-a adjudecat meciul cu Unirea Ruginoasa: 3 -2

Echipa de fotbal Siretul Lespezi a invins marti seara echipa de fotbal Ruginoasa  cu un scor de 3 la 2. Nou promovata in aceasta etapa, Siretul Lespezi se anunta a fi o surpriza placuta pentru iubitorii de fotbal al Ligii IV. Pe stadionul din Ruginoasa, Siretul Lespezi a reusit sa obtina intr-un final 6 puncte, stabilidu-se in clasament pe locul 5.

Meciul a inceput printr-o serie de tatonari intre cele doua echipe. Aproape de minutul 10 al partidei, cei de Ruginoasa au reusit sa deschida scorul. Bucuria nu a tinut prea mult. La doar cateva minute, jucatorii lespezenii au iesit pe contraatac si dupa ce Apostol a sutat in bara, mingea s-a respins catre Aganencei care a reusit sa egaleze cu o lovitura de cap din careu. Aproape de finalul reprizei, prin minutul 30, Anton a reusit sa se apropie de plasa echipei Siretul Lespezi. Dupa o confruntare corp la corp cu portarul, Alin Cana, iar albitrul Valentin Lungu i-a acordat, dupa cum au strigat si suporterii, in mod necorespunzator cartonas rosu. Astfel ca pentru aproape o ora de joc gazdele au evoluat cu un om in minus pe terenul de joc. Dupa cateva minute, Siretul Lespezi a obtinut o lovitura libera de la o distanta de circa 25 metri. Razvan Melinte a reusit un excelent sut spre poarta, balonul intrand in plasa adversarilor Unirea Ruginoasa.

Aproape de finalul primei reprize, o repriza furtunoasa, echipa gazda a reusit sa egaleze scorul dupa o lovitura din corner iar mai apoi Apostol a inscris ultimul gol prin voleu. Tabela de marcaj a ramas cu scorul de 2-3 pentru Siretul Lespezi, cea de a doua echipa fiind cu mult mai putine ocazii comparativ cu prima. Duminica, Siretul Lespezi vor evolua la AS Holboca.

Advertisements
  

sursa www.bzi.ro

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Rezultate bune pentru sportivii de la Clubul ”Long Ho” la Campionatul Național de Qwan Ki Do

Răzvan Grecu

Fotbaliștii de la Miron Costin Pașcani pe locul III la Olimpiada Județeană de fotbal – liceu

Teona Gherasim

Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale din 2022 va fi inaugurat în septembrie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site