RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

O clipă de neatenție l-a nenorocit. Un pășcănean se zbate între viață și moarte

Un barbat din municipiul Pascani  a fost transportat in stare critica la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) din Iasi. Prognosticul medicilor privind evolutia starii de sanatate a barbatului in varsta de 43 ani este foarte rezervat. Sambata trecuta, in timp ce se afla pe strada, acesta s-a impiedicat si a cazut.

  

Barbatul nu s-a mai putut ridica. Trecatorii au cerut ajutor la 112 si pacientul a fost transportat la Spitalul municipal Pascani. Din cauza starii extrem de grave a pacientului, medicii au decis sa-l transfere la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Obu din Iasi.

 “Pacientul are sanse minime de supravietuire. Este paralizat de la gat in jos, dupa ce a suferit un hematom subdural, consecutiv unui traumatism grav. Hematomul subdural este o colectie de sange in craniu, in interiorul meningelor. Prognosticul in cazul acestui tip de hematom este sumbru. Pacientul pur si simplu s-a impiedicat si a cazut. O banala cazatura a avut urmari grave. Bolnavul este internat in Reanimare si nu are indicatie operatorie”, a declarat dr. Florin Gramada, purtator de cuvant la spitalul mentionat.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Posibil focar de COVID-19 la Institutul de Psihiatrie Socola!

Redacția

Scandalul stimulentelor de risc: Conducerea Spitalului Municipal a prezentat o listă cu alți beneficiari ce așteaptă banii

Marius Parteni

Medici: Tot mai mulţi tineri suferă de boli neurologice

Redacția
Încarcă...