NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O angajată a Ambulanței Bihor, filmată când culegea flori de soc cu pacientul în salvare / Un ambulanțier, surprins la cumpărături / ”A oprit să ia ceva de mâncare pentru pacientul din mașină”

Un fost șofer al Serviciului de Ambulanță al Județului Bihor de la substația Marghita, concediat în 2020 pentru că în timpul serviciului părăsise postul pentru a-și duce mașina personală la o spălătorie auto, și-a reclamat la conducerea SAJ Bihor și la Ministerul Sănătății doi foști colegi, filmați în situații incompatibile cu îndatoririle profesionale, relatează Bihoreanul.

Un ambulanțier a oprit salvarea la un supermarket „pentru cumpărături”, iar o asistentă a cules flori de soc în timp ce un pacient aștepta în mașină să fie dus în Oradea.

Conducerea SAJ Bihor a primit reclamațiile luna trecută, însoțite de două filmări făcute cu telefonul. Potrivit expeditorului, Marin Mierluț, fost ambulanțier la stația din Marghita, care a făcut plângerile printr-un avocat, una dintre înregistrări a fost realizată pe 6 iunie, surprinzând o ambulanță ce avea semnalele luminoase pornite, dar care era oprită pe marginea drumului către Oradea, asistenta Simona Pop culegând flori de soc.

Advertisements

Directorul  executiv al SAJ Bihor, dr. Liciniu Venter afirmă că imediat după primirea plângerii trimise de Marin Mierluț a declanșat cercetări disciplinare, așa cum a procedat și în urmă cu doi ani, când s-a decis desfacerea contractului de muncă al bărbatului.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nouă migranţi din Afganistan găsiţi ascunşi în două camioane cu marfă, la Vama Nădlac

Redacția

Nicolae Ciucă, discuţie cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie: România este o ţară sigură, ceea ce garantează securitatea afacerilor

Redacția

Elon Musk pare să fi șters un tweet controversat în care făcea o comparație satirică între premierul Canadei Justin Trudeau și Adolf Hitler

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site