NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Novak Djokovic nu va fi expulzat pentru moment din Australia. Decizia luată de un judecător din Melbourne

Novak Djokovic, numărul unu mondial în tenisul masculin, care a contestat joi în justiţie decizia autorităţilor australiene de a-i anula viza şi de a-l expulza din ţară, a obţinut o suspendare a acestei decizii şi în consecinţă nu va fi expulzat, urmând să rămână până luni la Melbourne, informează cotidianul L’Equipe, citat de Agerpres.

UPDATE 11.10. Plângerea înaintată de Djokovic, care a fost analizată de un judecător din Melbourne, i-a permis acestuia să obţină o suspendare şi deci nu va părăsi Australia pentru moment.

Cazul său a fost amânat pentru luni dimineaţă, la ora locală 10:00, când va fi luată o decizie în privinţa întoarcerii sau nu în Serbia.

Avocaţii liderului mondial au termen până sâmbătă la ora 14:00 pentru a prezenta noi elemente la dosar, inclusiv eventuale probe care să ateste validitatea scutirii medicale a numărului unu mondial, care îşi va petrece weekend-ul la Park Hotel, un hotel de carantină din Melbourne.

  

Openul Australiei, unde Djokovic este deţinătorul titlului, debutează pe 17 ianuarie.

Știrea inițială

Avocații lui Novak Djokovic au făcut apel la decizia Australiei de a-i refuza acestuia intrarea în țară. Viza lui a fost anulată,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Concurs de tenis la Școala Specială din Pașcani

Ema Roman

Arc peste timp! CSȘ, trecut și prezent, se reunesc duminică pentru un meci demonstrativ!

Marius Parteni

(P) Ia un dar din calendar!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site