RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Sportivul K1 susținut de dezvoltatorul LCA Construcții Imobiliare se va antrena în Germania

 

Bogdan Năstase, urmașul lui Cătălin Moroșanu în ringul de box, sportiv susținut financiar de dezvoltatorul imobiliar Lucian Caras, pleacă într-un stagiu de pregătire în Germania. Aici se va pregăti pentru luptele din anul 2019.

  

 

Este vorba despre un cantonament în orașul Hamburg, din Germania, acolo unde se va afla în perioada 15-25 februarie. Surpriza vine tocmai din partea celui care îl susține financiar. În Germania sportivul ieșean se va antrena în sala Meridian unde s-au pregătit și frații Kliciko, mari sportivi, campioni europeni și mondiali.

„O să merg în Germania într-un cantonament. O să fie o experiență nouă pentru mine, pentru prima dată când mă antrenez într-o sala de sport din străinătate. Până acum am mers doar să lupt în străinătate, iată că a venit și vremea să mă antrenez. O să am cam trei antrenamente pe zi și odihnă. Merg în cantonament și mă pregătesc pentru următorul meci pe care îl am în luna aprilie. Vreau să mă bucur de acest cantonament, o să cunosc probabil luptători noi și, cine știe, să mă întâlnesc și cu colegii mei din țară. În cazul în care am să primesc oferte să mă lupt în afară, cu mare drag. Deocamdată mă lupt în România, în țara mea, unde m-am născut”, a declarat Bogdan Năstase, luptător K1, pentru 7est.

Dezvoltatorul imobiliar Lucian Caras, administratorul agenției LCA Construcții Imobiliare, susținătorul principal al luptătorului K1, dorește ca Bogdan Năstase să se lupte la nivel mondial.

Plecarea este pe data de 15 februarie și stăm până pe data de 25 februarie. Plecăm la Hamburg la cea mai mare sală de sport care se numește Meridian. Acolo se antrenează cei mai mari, cei mai buni, cei mai cunoscuți sportivi din Germania. Bogdan merită mai mult decât România. Este un sportiv foarte bun. Este urmașul garantat al lui Cătălin Moroșanu și merită mult mai mult. Sportivii trebuie protejați luptând în meciuri din Olanda, America și Germania. Vreau să îl fac cunoscut pe Bogdan în Germania unde sunt fel și fel de sportivi. Și în timp, într-un an sau doi, sperăm să fie altceva și să vorbim de Bogdan Năstase la nivel mondial. Bogdan va avea în Germania trei antrenamente pe zi la sala respectivă. Este vorba de o sală ultra modernă cu toate condițiile. Este posibil să avem și două meciuri. Nu o să fie gală. O să fie două meciuri, dar suntem deocamdată la nivel de discuție”, a declarat omul de afaceri Lucian Caras, conform aceleiași surse.

Pe lângă antrenamente, luptătorul va avea de înfruntat în ring și doi nemți, susține sponsorul acestuia. La întoarcerea în țară, Bogdan Năstase își va relua antrenamentele la Iași. Luptătorul K1 se pregătește pentru următorul meci de la începutul lunii aprilie.

 

 

.

Related posts

„Vom reuși, Patrick!” i-a transmis Simona Halep antrenorului Mouratoglou. Toții ochii se îndreaptă acum către noua sa echipă

Redacția

Simona Halep a învins-o pe Sorana Cîrstea şi s-a calificat în sferturi la Indian Wells

Redacția

Cristina Neagu revine la echipa naţională: „Cu ea în lot ne gândim la JO 2024”

Redacția
Încarcă...