NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul municipiului ales de PSD – prima zi la birou! Gânduri de început şi primele probleme abordate

Gabriela Nedelcu, cea care a fost investită cu funcţia de viceprimar al municipiului de către PSD, şi-a preluat atribuţiunile şi a petrecut astăzi prima zi cu noul statut. Teoretic, de mâine îşi începe mandatul, însă a avut nevoie de o zi în care se preia documentele de la fostul viceprimar, Vasile Axinte.

 

 

“Astăzi am început cu demnitate şi emoţie activitatea de viceprimar al municipiului Paşcani, urmând ca în atribuţii să intru de mâine, după dispoziţia dată de domnul primar. Este prima zi, sper să fie un început bun pentru mine şi în primul rând pe păşcăneni, pentru că atunci când m-am decis să candidez la această funcţie, am făcut-o gândindu-mă la nevoile păşcănenilor, la oraşul nostru”, a declarat Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului Paşcani.

Gabriela Nedelcu s-a interesat despre  stadiul în care sunt pregătirile pentru organizarea Zilelor Municipiului Paşcani, dar a abordat şi proiecte viitoare, dintre care unul pentru tinerii de etnie rromă din comunitatea noastră.  

 “Am abordat probleme legate de organizarea Zilelor Municipiului Paşcani, situaţia unor proiecte care vor fi puse spre finanţare. Am discutat despre un proiect pe care urmează să-l depunem privind o strategie ce vizează tinerii de etnie rromă de la noi. Urmează de mâine să continuăm şi sperăm să fie un nou început de bun augur pentru păşcăneni”, a mai completat Gabriela Nedelcu.

Aceasta a mai precizat că noul statut de viceprimar al municipiului Paşcani, o bucură şi o responsabilizează în acelaşi timp, întrucât îşi doreşte să nu-i dezamăgească pe păşcăneni, pe toţi cei care au crezut în ea. 

                                        Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Pe final de mandat, Pantazi asfaltează încă o stradă către o locație ce îi aparține!

Marius Parteni

Profesorul Ioan Radu a făcut plângere penală împotriva primarului Dumitru Pantazi și a consilierilor locali!

Răzvan Grecu

Important pentru pășcănenii care au restanțe la plata taxelor și impozitelor locale!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site