RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Noi premii pentru pasionații de chimie,informatică și protecția mediului, din Pașcani

În Pașcani există elevi silitori, merituoși, pentru care școala este o prioritate. Printre ei se numără și premianții concursului interjudețean, “Infochim”, cât și “High School Science Projects” – etapa zonală.

Cristian Botez – clasa a X- a F și Șerban Gabriel Costea– clasa a X -a F, de la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu”, îndrumați de profesorii Camelia Apetroaie și Brîndușa Vangă, au obținut mențiune la concursul “Infochim”, desfășurat pe data de 24 aprilie la Liceul de Informatică “Grigore Moisil” din Iași. Aflat la a XI-a ediție, elevii pasionați de chimie și informatică  au participat la cele două secțiuni pagini web și soft educațional.

La concursul “High School Science Projects”,  etapa zonală,  care s-a desfășurat în această lună. De la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” din Pașcani a participat  Ștefan Bezedică – clasa a X-a F și Alexandru Olariu– clasa  X-a F . Elevii au fost îndrumați de profesoara Camelia Apetroaie.  Lucrarea acestora s-a intitulat “Apa Siretului-apa sau nu”… și au obținut premiul al II-lea.

  

Evenimentul s-a desfășurat la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului.{jcomments off}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Şahul va fi disciplină opţională începând cu anul şcolar 2014/2015

Redacția

Elevi de la Liceul „Miron Costin” participanți în cadrul unui proiect desfășurat în Lituania (FOTO)

Redacția

Profesoară a Colegiului “C.F. Unirea”, trecută la cele veșnice

Redacția
Încarcă...