NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Nimeni nu se mai asociază cu primarul Dumitru Pantazi: un alt membru important al PSD a renunțat să mai candideze pentru Consiliul Local!

Probleme mari pentru Dumitru Pantazi. La câteva ore după ce Neculai Rățoi a murit, un alt aliat de-al său, l-a abandonat. Este vorba despre viceprimarul Vasile Axinte care a anunțat că nu vrea să mai candideze pentru funcția de consilier local pe listele PSD.

 

 

  

Gestul celui care l-a secondat timp de patru ani pe Dumitru Pantazi, a fost motivat, într-o ședință ce a avut loc astăzi la PSD, ca fiind cauzat de probleme personale.

Axinte nu s-a aflat inițial pe lista lui Dumitru Pantazi, însă după ce Aristotel Katzighera a refuzat oferta primarului de a candida alături de el pentru un post de consilier local și apoi de viceprimar, el a fost prezentat ca și candidat, la lansarea oficială ce a avut loc vineri, nefiind prezent la acel eveniment.

Vasile Axinte nu este singurul membru al PSD care a renunțat să se mai asocieze cu Dumitru Pantazi. Și Vasile Bălău, unul dintre cei mai importanți consilieri locali din acest mandat, a refuzat că mai candideze pe listele PSD pentru încă un mandat de consilier local. Același lucru l-a făcut și Carmen Apostol, directorul Liecului Teoretic „Miron Costin”.

Reamintim faptul că, în 2015, Vasile Pleșca, prieten și partener de afaceri al primarului Dumitru Pantazi, și-a dat demisia din Consiliul Local, după ce a votat împotriva redelegării serviciului de apă-canal, deoarece redevența datorată de ApaVital nu era în conformitate cu prevederile legale. Acum, această redevență a devenit subiect de dosar penal într-o anchetă a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Advertisements

Related posts

Președintele PNL Pașcani:”PSD nu are personalitate. Dumitru Pantazi nu are timp pentru administrarea orașului”

Marius Parteni

CP :Senatorul Constantinescu solicită bani pentru investiţii în judeţ

Redacția

Delegație importantă din zona Pașcani la mitingul PSD de la Iași

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site