NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Negocierea pentru asocierea cu ARSACIS Iași a început. Comisia cere informații suplimentare operatorului ieșean

Comisia de negociere pentru  predarea către Apa Vital a serviciului de apă pășcănean, a luat astăzi prima decizie. Cei 7 membri: primarul Dumitru Pantazi, secretarul Mircea Zuzan, directorul economic al Prest Serv Apa, Elena Guzgă, consilierii locali Ioan Ioniță, Vasile Haldan, Vasile Pleșca și Marius Pintilie s-au întâlnit la sediul Primăriei pentru a stabili prioritățile în vederea întâlnirii cu reprezentanții Apa Vital, respectiv Consiliului Județean Iași.

 

Astfel, comisia a decis să trimită o dresă către ARSACIS Iași prin care să li se comunice următoarele informații: strategia de dezvoltare ARSACIS, master planul și lista de investiții, structura tarifelor conform reglementărilor ARSACIS, strategia tarifelor în 2012 cât și în 2013, nivelul de redevență al anului 2012, dar și sem I 2013, modul de repartizare pentru acoperirea serviciilor de datorii externe și asigurarea fondului de întreținere, înlocuire și dezvoltare, bilanțul financiar contabil la data de 30.06.2013 cât și structura comitetului directoral în forma actuală.

Advertisements
  

Menționăm că pe 4 octombrie comisia se va întâlni cu reprezentanții Apa Vital și cei ai Consiliului Județean pentru o primă rundă de negocieri.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Arderile ilegale de deșeuri ar putea să nu mai fie sancționate penal în România

Redacția

Prima acțiune de igienizare a pieței deal, a fost finalizată. Activitatea va fi reluată mâine!

Marius Parteni

Angajații Serviciului de Taxe și Impozite vor acționa în judecată primarul și Consiliul Local Pașcani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site