NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Municipalitatea susține proiectele organizațiilor non-guvernamentale. 50.000 lei au fost alocați pentru acest an

Posibilitatea de a face parte dintr-un ONG la nivelul Pașcaniului, în trecut era o dovadă de curaj. Asta deoarece aceste organizații non-guvernamentale se auto finanțau.

Municipalitatea și-a lărgit viziunea asupra acestei practici benefice orașului nostru și propune pentru cei interesați fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general pe anul 2015 pentru domeniile tineret – sport, iar suma estimativă este de 50.000 lei. Anunţul de participare pentru acordarea de finanţare nerambursabilă în baza Legii 350/2005 a fost făcut public ieri, 24 februarie pe site-ul Primăriei Municipiului Pașcani.

 Municipiul Paşcani face cunoscută intenţia de a atribui contracte de finanţare nerambursabilă, pentru anul de execuţie bugetară 2015 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate activităţilor nonprofit de interes general în baza Legii 350/2005. Finanţările nerambursabile se acordă conform bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Paşcani, apobat prin H.C.L. nr. 17 din 16.02.2015, pentru domeniile tineret – sport – în valoare de 50.000 lei. Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Ghidurile de finanţare nerambursabilă din fondurile publice ale municipiului Paşcani, alocate pentru susţinerea unor activităţi nonprofit de interes general –  aprobate prin H.C.L. nr. 106 din 31.05.2013. Acestea se pot obţine de la Primăria Municipiului Paşcani – Compartiment Sport, Cultură, Culte sau de pe site-ul instituţiei www.primariapascani.ro, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de Cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani.

  

 Toți cei interesați pot depune proiectele în perioada 24 februarie-24 martie 2015, iar documentația va fi dusă la Registratura Primăriei municipiului Paşcani în două exemplare, respectiv original și copie. Ulterior va exista acea perioadă de evaluare a proiectelor depuse și în final aprobate cele care merită.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Oportunităţi de angajare la Prefectură şi Consiliul Judeţean

Redacția

80 de tarabe noi, cumpărate pentru piața din vale! Află ce schimbări mai promite administrația locală

Ema Roman

Consilierii au aprobat un împrumut de 2 milioane lei pentru cofinanțarea PIDU, dar primarul va cheltui dublu

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site