RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Multe poze și așteptări după prima dezinsecție aeriană de la Pașcani!

Prima dezinsecție aeriană ce a avut loc la Pașcani la sâmbătă, 1 iulie, a captivat atenția locuitorilor. Rețelele de socializare au fost inundate de fotografii cu avionul din care a fost pulverizată substanța, dar și cu imagini din locul de unde a decolat.

Acțiunea de dezinsecție aeriană a început de la primele ore ale dimineții de sâmbătă și a fost repetată seara. Concomitent a avut loc acțiunea terestră, în canalizări, parcuri și locurile de joacă.

Acţiunea de dezinsecție s-a desfășurat conform programului anunțat. Substanţele folosite pentru combaterea dăunătorilor sunt avizate de Ministerul Sănătăţii şi nu sunt dăunătoare pentru oameni şi nici pentru mediul înconjurător“, a fost mesajul postat pe pagina celor de la CLP Ecoserv SRL.

Pe rețelele de socializare au apărut fotografii cu avionul care pulveriza soluția, unele chiar lângă acesta, realizate pe câmpul dinspre Brătești, de unde a decolat și aterizat. Mulți dintre cetățeni sunt acum în așteptarea efectului benefic al acțiunii.

  

Iată comunicatul celor de la CLP Ecoserv SRL, fîcut public cu o zi înainte de desfășurarea acțiunii:

”S.C. CLP ECOSERV S.R.L. PASCANI, aduce la cunostinta publica ca maine, 01.07.2023, in intervalele orare 06:00 – 11:00 si 22:00 – 05:00, va desfasura activitatea de dezinsectie aeriana (AVIO-TRATAMENT) si terestra – ETAPA a II- a .Tratamentul de dezinsectie aeriana (AVIO-TRATAMENT) se aplica dimineata intre orele 06:00 – 11:00;Tratamentul  de dezinsecţie terestră se aplică in canalizari, parcuri si locurile de joaca pentru copii între orele 22:00 – 5:00, pe timpul nopții, atunci când circulaţia este redusă și insectele sunt active.Rugam cetatenii sa evite pe cat posibil deplasarile in intervalele orare mentionate pentru a evita expunerea directa la substanta folosita.O atentie saporita trebuie sa acorde detinatorii de stupi /populatii de albine care trebuie sa tina stupii inchisi in perioada aplicarii tratamentului si detinatorii luciilor de apa populate cu pesti sa isi ia masuri de preventie in intervalele orare mentionate“, a transmis societatea CLP Ecoserv SRL.

Related posts

RCA pentru căruţe este o “eroare materială”

Redacția

Angajaţii din administraţie s-au unit împotriva Guvernului şi ameninţă cu greva foamei

Redacția

Concurs pentru postul de director general al PSA. Iată candidații înscriși

Marius Parteni
Încarcă...