NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Concurs pentru postul de director general al PSA. Iată candidații înscriși

Două persoane și-au depus dosarele pentru a ocupa funcția de director al societății Prest Serv Apă SA. Concursul urmează să se desfășoare zilele acestea, data limită de depunere fiind 10 noiembrie.

În sfârșit sunt candidați dornici să ocupe postul de conducere al societății de apă din Pașcani, rămasă fără principalul obiect de activitate după delegarea serviciului de apă către ApaVital. În cursă s-au înscris doi candidați. Este vorba despre Laurențiu Apostol și Ștefan Katzighera, ambii foști angajați ai unei companii din municipiu.

Faptul că la acest concurs s-au înscris doi candidați este un lucru îmbucurător pentru primarul Dumitru Pantazi.

  

„Sunt doi candidați înscriși, iar în scurt timp sper să avem un nou director. Aștept de la aceștia să pună în aplicare o serie de măsuri pentru eficientizarea serviciului„, a susținut edilul local.

Potrivit primarului , PSA are datorii mari, care s-ar cifra la aproximativ 6 milioane de lei. Din această sumă  2,3 milioane lei către RAGCL, o altă sumă de 2,2 milioane către Primărie în urma unui audit realizat, iar diferența pentru alte cheltuieli din cadrul proiectului ISPA.  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

BNR anunţă că băncile vor înăspri condiţiile de creditare

Redacția

Zanet a recunoscut eroarea din documentația de reabilitarea a Palatului Cantacuzino: au modificat în mod eronat bugetul proiectului! Experții de la ADRNE i-au obligat să repare greșeala!

Răzvan Grecu

Consilierul Olariu crede că întâlnirea primarului cu oamenii de afaceri, a fost una politică! Pe Pantazi, la vizita lui Ciolacu, l-a menajat!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site