RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Motivul pentru care Guvernul nu a trimis de prima dată un prag la abuzul în serviciu: „A fost o eroare” SURSE

Noi detalii apar despre modul cum s-a ajuns la soluția unui prag de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu, fiind explicat și de ce Guvernul a trimis proiectul fără prag, o temă care dus la tensiuni politice.

Cuvantul final îl au deputații FOTO CDEP

Cuvantul final îl au deputații FOTO CDEP

Surse guvernamentale au precizat că valoarea pragului apărut în Senat a fost „o eroare”. Guvernul a trimis proiectul pentru prag, pentru a nu exista interpretări pe tema aceasta, fiind un subiect sensibil. De altfel, potrivit unor surselor citate întâlnirea a fost fixată pentru tema pensiilor speciale, însă apoi a venit și problema că vor trece tacit codurile penale.

  

„S-a pus problema exigenței unui prag deja în lege și a fost pragul pentru evaziunea fiscală. După s-a denaturat toată chestiunea”, potrivit surselor citate. De altfel, conform acestora, în momentul în care discuția pe proiect era la Guvern, nimeni nu s-a sesizat pe problema pragului, fiind părerea Executivului că Parlamentul poate decide un cuantum.

În ceea ce privește forma definitivă, potrivit surselor citate, Ministerul Justiției trebuie, prin specialiștii săi, să vadă cât cheltuiesc pentru o investigație ca să vadă dacă e abuz, ca să aibă un reper.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Seulul afirmă că Coreea de Nord a simulat lansarea unei “rachete monstru”

Redacția

Imprimanta laser Jet HP – care este soluția potrivită toner original sau compatibil?

Redacția

Trafic de persoane: Mai multe arestări la Londra și în România

Redacția
Încarcă...