NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Motivul pentru care finanțarea evenimentului “Zilele Municipiului” era să fie blocată în Consiliul Local (DOC)

Proiectul prin care vor fi cheltuiți cei aproximativ 300.000 de lei alocați evenimentului a fost aprobat doar de aleșii din PSD, în timp ce ceilalți s-au abținut. Motivul este acela că înaintea ședinței pe masa consilierilor a ajuns o adresă din partea societății care execută în zona vale lucrările cuprinse în cadrul PIDU.

 

Societatea avertiza faptul că pe străzile Izvoarelor și Mihai Eminescu a început să fie turnat covorul asfaltic, iar pe unele porțiuni lucrările nu se pot realiza din cauza faptului că nu au fost înlocuite conductele de alimentare cu apă care sunt afectate.

Dată fiind situația, consilierul Marius Pintilie a spus că este de acord doar cu o parte din programul acestui eveniment. Ținând cont de faptul că sunt probleme cu implementarea acestui proiect, iar administrația locală nu are resurse financiare să investească pentru înlocuirea conductelor, o parte din bani ar trebui folosiți în zona vale.

Primarul Dumitru Pantazi a subliniat faptul că bugetul acestui eveniment a fost aprobat prin Bugetul de Venituri și Cheltuieli  pentru anul 2015. Când i s-a adus la cunoștință că a fost prevăzută suma de 100.000 de lei pentru lucrări de înlocuire a conductei, edilul local a susținut că nu este realizat un proiect în acest sens de către Primărie. El a menționat că ApaVital are un asemenea proiect.

Proiectul era să pice și din cauza juriștilor Primăriei. Aceștia au anunțat că materialul nu a trecut, deși erau necesare voturile a jumătate plus unu din consilierii prezenți.

Vezi aici documentul!

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi creează concurență între societățile din subordinea Consiliului Local: Prest Serv Apa va citi apometrele din casele pășcănenilor contra cost!

Răzvan Grecu

Comisia de Urbanism:„Spațiul în care funcționează Banca Transilvania a fost construit ilegal”

Răzvan Grecu

Trei persoane și-au depus dosarele la concursul pentru funcția de manager la Eco Salubritate

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site