RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Moțiune simpla împotriva Ministrului de Interne. Reacția PNL

Deputații USR și cei din Forța Dreptei au depus, astăzi, o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode. Purtătorul de cuvânt al PNL a declarat pentru ”Adevărul” că „USR face scandalul degeaba, sperând că mai obține puncte electorale”.

Reacția PNL în urma moțiunii simple împotriva ministrului Bode FOTO: Inquam Photos

Reacția PNL în urma moțiunii simple împotriva ministrului Bode FOTO: Inquam Photos

În moțiunea simplă împotriva ministrului de interne, deputații celor două partide susțin că Lucian Bode trebuie să plece din fruntea ministerului, având în vedere că „cea mai mare reușită” a mandatului său este „licitația cu dedicație pentru achiziția a 600 de BMW-uri”, arată Agerpres.

  

Moțiunea simplă intitulată „Siguranță și încredere sau debandadă și furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat” va fi dezbătută și votată săptămâna viitoare în ședința de marți, potrivit deciziei Biroului Permanent al Camerei Deputaților.

Ionuț Stroe: USR face scandal degeaba

Purtătorul de cuvânt al PNL susține că USR nu are numărul necesar de deputați pentru a depune o moțiune și a fost nevoie de semnătura „pe datorie de la diverși rătăciți prin Parlament”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Petiție online pentru ca studentul Cristi-Mădălin Cerbu ca să nu fie exmatriculat de la UAIC din Iași

Redacția

Ciucă, după discuția cu premierul Belgiei, pe tema Schengen: Clarificăm totul cu fiecare țară care vrea să știe mai multe

Redacția

Ciolacu: Premierul Ciucă va fi preşedinte al comisiei parlamentare pentru aderarea la OCDE

Redacția
Încarcă...