NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mobilizare pentru curățenie în spatele blocului din Vatra. Polițiștii identifică locatarii și amenință că trec la sancțiuni!

Autoritățile locale s-au mobilizat după apariția articolului de ieri în care arătam mizeria din spatele blocului ITP, din cartierul Vatra. La primele ore ale dimineții, cei responsabili de curățenia orașului, au făcut ceea ce normal ar trebui să facă locatarii.

 

 Angajați de la Eco Salubritate, beneficiari ai ajutorului minim garantat și de la Gospodăria Comunală au intrat cu utilajele și lopețile pe terenul unde au fost depozitate gunoaiele.

Aproape trei remorci de deșeuri au fost strânse de către oamenii care au lucrat astăzi în zonă.

 Între timp, agenții Poliției Locale au lipit atenționări la fiecare etaj al blocului, în care atrag atenția să fie păstrată curățenia, în caz contrar Asociația de Locatari va fi amendată. Atenționarea se încheie cu mesajul:”Nu fi un gunoi. Aruncă mizeriile la punctul de colectare”.

 Cetățenii care nu înțeleg să păstreze curățenia zonei, riscă sancțiuni contravenționale între 500 și 2.000 lei.

 ”În repetate rânduri am făcut apel la înțelegere și conduită, de a nu arunca de la geamuri gunoiul în spatele blocului și de a-l depozita la punctul de colectare, însă nu ați dat curs solicitărilor noastre. Dacă aceste cazuri se vor mai repeta urmează să dispunem aplicarea sancțiunilor”, ne-a declarat Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale Pașcani.

 Tot în această perioadă, polițiștii locali au trecut la identificarea celor care locuiesc în acest imobil. 

Advertisements

Related posts

Şapte iulie 2016 – consilierii convocaţi în şedinţă extraordinară cu 10 proiecte pe zi

Ema Roman

Temperaturile scad cu 15 grade din această seară! Vin ploi şi ninsori

Redacția

Actualitatea TV nu a dezinformat: Documentul prin care primarul Pantazi bătea palma cu ARSACIS și ApaVital, fără votul Consiliului Local, dovada că la Pașcani se vor investi 13 milioane de euro

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site