NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Plata taxelor online, pas spre normalitate: Liberalii au inițiat, o parte din PSD și consilierul Olariu au votat

Pășcănenii ar trebui ca de anul viitor să poată plăti online taxele și impozitele locale. Proiectul inițiat de aleșii din PNL a trecut astăzi de votul legislativului local cu votul unor membri din PSD și al consilierului Sorin Olariu.

Inițiativa liberalilor se vrea a fi una în folosul contribuabililor, care stau la rândul ghișeielor de la Serviciul Taxe și Impozite Locale. „Evităm astfel aglomerația de la ghișee și asigurăm, inclusiv celor din străinătate, accesul la plata mult mai rapid a taxelor”, a subliniat în ședința Consiliului Local Claudiu Bodoașcă de la PNL. 

  

Viceprimarul Gabriela Nedelcu a încercat să pună piedici acestei inițiative, motivând că ar fi niște costuri tehnice, lucru susținut, fără suport, de către directorul economic al Primăriei Pașcani. 

Social-democrații au fost salvați de intervenția lui Vasile Haldan, care a recunoscut că facem un pas spre normalitate odată cu adoptarea proiectului. „Toată lumea merge înainte. Nu are rost să discutăm despre oportunitatea proiectului”, a spus Haldan. 

Liderul PNL Pașcani a precizat și el faptul că trebuie să facem progrese. „Viața merge înainte. Ce s-a întâmplat acum 30 ani nu mai este valabil acum”, a spus Pintilie.

Reamintim faptul că o hotărâre cu privire la plata online a taxelor și impozitele locale a fost adoptată și în anul 2011, dar nu a fost pusă în aplicare. Acum aparatul de specialitate din subordinea Primăriei va trebui să ducă la îndeplinire acest proiect. 

Advertisements

Related posts

Klaus Iohannis a promulgat legea ce interzice prezența de baruri, magazine, teatre în clădiri cu bulina roșie

Redacția

Cântarea României se întoarce: Primarul îşi face imagine ca pe vremea comuniştilor (VIDEO)

Răzvan Grecu

Primăria a semnat contractul pentru achiziția indicatoarelor rutiere

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site