RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Mireasă abandonată pe marginea drumului, după ce șoferul care a furat-o a fost oprit de poliție

O mireasă din Muntenii de Sus, jud. Vaslui, a avut parte de o nuntă cu peripeții. După ce a fost furată și transportată cu mașina, polițiștii l-au săltat pe bărbatul care se afla la vloanul autoturismului din cauză că se afla sub influența alcoolului.

În urma cu câteva zile, un echipaj de poliție au efectuat un control după ce au sesizat o mașină din care răsuna muzica și voia bună. Aceștia au aflat că petrecăreții participau la o nuntă, au furat mireasa și au decis să o plimbe prin Vaslui. Șoferul a fost supus etilotestului și s-a contatat că avea o alcoolemie de 0,68 mg/l. Asrfel, conducătorul a ajuns Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar mireasa și celelalte persoane au rămas abandonate pe drum pentru că ori nu dețineau permis, ori erau băuți. După ceva timp, un alt nuntaș a venit după persoanele în cauză.

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

telem.ro

  

Related posts

Percheziții într-un dosar de trafic de minori (VIDEO)

Redacția

E oficial: Fostul prefect Olteanu a fost ajutat de Poliţie, printr-un abuz, la accidentul rutier din 2014

Redacția

Ministrul Justiției propune o ”Lege 2 Mai” prin care traficanții de droguri de mare risc să primească doar pedepse cu executare: ”Dacă dau informații despre alții să li se reducă pedeapsa, dar să nu scape cu suspendare”

Redacția
Încarcă...