RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cât de bogați sunt candidații la Primăria Capitalei

Nouă candidați s-au înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. Pe lângă actualul și fostul primar, Nicușor Dan și Gabriela Firea, pe liste se mai află Cristian Piedone, Sebastian Burduja, Mihai Enache, Diana Șoșoacă, Alexandru Pănișoară, Filip Titian și Dorin Iacob.

Nicușor Dan și Gabriela Firea sunt plasați pe primele locuri în sondaje FOTO Inquam / Octav Ganea

Nicușor Dan și Gabriela Firea sunt plasați pe primele locuri în sondaje FOTO Inquam / Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, deține un teren intravilan de 7.460 metri pătrați, în Predeal, și o mașină marca Citroen BX, fabricată în 1986.

  

Conform ultimei sale declarații de avere , din iunie 2023, la capitolul venituri, Dan are declarat salariul de primar general, de 195.910 lei net.

Candidatul susținut de Alianța Dreapta Unită are un credit bancar de 100.000 de euro și două împrumuturi la persoane fizice, însumând alți 52.000 de euro. Pe de altă parte, la rândul său, a dat 20.000 de euro cu titlu de împrumut unei persoane fizice.

Unul dintre principalii săi contracandidati, Gabriela Firea, deține, potrivit ultimei sale declarații de avere, din aprilie 2024, bijuterii dobândite în perioada 1990-2022, în valoare totală de 113.306 euro, dar și tablouri de 11.000 de euro.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Alertă ANM: Se vor semnala furtuni puternice

Redacția

Procurorii anticorupţie au contestat măsura arestului la domiciliu dispusă în cazul lui Igor Dodon/ Ei cer arest preventiv/ Recursul, în 31 mai la Curtea de Apel Chişinău

Redacția

Președintele Mexicului spune că țara sa este prima putere culturală a lumii/ Tot el a spus la începutul acestui an că Mexicul este mai sigur decât Statele Unite, deși numărul omuciderilor este de circa patru ori mai mare în țara sa

Redacția
Încarcă...