RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mircea Geoană, un prim pas spre Palatul Cotroceni: a înregistrat sigla de campanie pentru prezidențiale. Remus Pricopie: „Încalcă reguli diplomatice elementare” FOTO

Mircea Geoană, fostul președinte al Partidului Social Democrat și actualul secretar general adjunct al Alianței Nord Atlantice, a făcut un prim pas în drumul său spre Palatul Cotroceni. Conform HotNews.ro, el a transmis o solicitare oficială de înregistrare a mărcii de campanie pentru candidatura la prezidențiale. 

Mircea Geoană

Mircea Geoană nu și-a anunțat oficial candidatura la prezidențiale. FOTO EPA-EFE (Arhivă)

Geoană a înaintat o cerere oficială în vederea înregistrării siglei de campanie, potrivit lui Radu Bozocea, specialist în drepturi de proprietate intelectuală și partener la agenția de proprietate intelectuală Weizmann și Ariana Partners. 

  

Bozocea este cel care a identificat sigla înregistrată de fostul lider PSD în Buletinul Oficial de Proprietate Intelectuală pentru solicitările din perioada 28-30 iunie. 

Sigla de campanie a lui Mircea Geoană

Sigla de campanie a lui Mircea Geoană. Foto: Hotnews.ro

Urmează în primul rând o perioadă, două luni, de opoziții și depunere de observații de către orice terț care consideră că există motive ca sloganul sau sigla depusă de solicitant să nu fie înregistrate și, deci, atribuite. Aceasta este și cea mai importantă perioadă, depășirea ei presupunând ulterior proceduri mai mult formale iar rezultatul este eliberarea certificatului de marcă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă, mesaj de Paşte: Vremurile complicate pe care le trăim acum evidenţiază nevoia de înţelegere între oameni, solidaritate şi unitate

Redacția

„Steadfast Defender”: NATO pregătește un exercițiu militar major în 2024

Redacția

Mașinile altora: Škoda pregătește un SUV compact pentru piața din India

Redacția
Încarcă...