RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mihai Tudose: Eu nu cred că se rupe guvernarea acum, în ultimele luni. Ce spune despre alegerile prezidențiale

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, a declarat, miercuri, că nu crede că se va rupe guvernarea acum, și că viitorul coaliției se va vedea cel mai bine după alegerile din luna decembrie. În ce privește stabilirea datei alegerilor prezidențiale, social-democratul a adăugat că liderii coaliției vor lua probabil în discuție, în cadrul ședinței de joi, toate punctele de vedere ale formațiunilor. “Vedem unde e majoritatea și asta e”, a mai spus Tudose.

Mihai Tudose: După alegerile locale, liberalii au impresia că sunt foarte puternici Foto: Arhivă

Mihai Tudose: După alegerile locale, liberalii au impresia că sunt foarte puternici Foto: Arhivă

Să vedem mâine, că de asta avem mâine coaliţie. Stabilim mâine. Punctul de vedere iniţial al PSD a fost ca ele să fie la termen: sfârşitul lunii noiembrie şi turul doi în decembrie. Atunci, PNL a venit cu propunerea să fie în septembrie. Acum, PNL a constatat că e cald. Nu ştiu… cred că mâine o să ne spună şi cum e vremea în noiembrie, octombrie. Dacă plouă, dacă e frig, dacă e zăpadă. Nu ştiu… dacă domniile lor consideră că începe şcoala sau nu. Şi o să vedem. (…) Mâine discutăm toate variantele – şi în lumina celor discutate de preşedintele partidului, de prim-ministru cu ceilalţi actori politici“,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Dorian Galbinski, cel mai longeviv reporter BBC România: Excesul de corectitudine politică a dus la reacții foarte periculoase, cum ar fi creșterea curentului de extremă dreapta/ Antisemitismul este în creștere și este periculos, dar unele manifestări sunt din prostie și incultură (interviu)

Redacția

UPDATE: Secretarii de stat USR PLUS au fost demiși de premierul Cîțu

Redacția

Franța: Antivaccin, anti-certificat sanitar, anti-Macron: cine face parte din galaxia opozanţilor

Redacția
Încarcă...