RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Ministrul Turismului: Bugetarii vor primi, de la 1 iulie, un voucher de vacanță în valoare de 1.450 lei

Bugetarii vor primi, de la 1 iulie, un singur voucher de vacanță, în valoare de 1.450 lei, a declarat, joi, ministrul Turismului, Mircea-Titus Dobre, într-o conferință susținută la Târgul de Turism al României (TTR) de la Romexpo.

 

 

  

“După cum apare și în programul de guvernare, pe data de 1 iulie 2017, vor intra în vigoare voucherele de vacanță pentru bugetari. Am modificat, prin ordonanță de urgență. Voucherele de vacanță nu mai sunt abrogate până la 31 decembrie 2017, cum erau inițial, ci până la 1 iulie. La ora actuală, în lege sunt trecute șase vouchere de vacanță, fiecare având valoarea unui salariu minim pe economie. Noi vom modifica această ordonanță care prevede șase vouchere și vom introduce un singur voucher, deoarece statul român doar atât poate suporta. Un singur voucher, având valoarea salariului minim pe economie, și anume 1.450 de lei”, a spus șeful de la Turism.

Acesta a precizat că, după modificările legislației actuale și introducerea noilor prevederi, urmează să se discute cu reprezentanții Ministerului de Finanțe în vederea stabilirii procedurii de alocare — online sau standard, tipizată.

Voucherele vor putea fi folosite pe perioada unui an calendaristic.

Sursa www.agerpres.ro

Related posts

Un român cheltuieşte în medie 87 de lei pe an pentru servicii poştale

Redacția

Finalul sezonului estival vine cu prețuri mai mici la cazare pe litoralul românesc

Redacția

Câciu, optimist în legătură cu reducerea cheltuielilor bugetare: Minim 10 miliarde de lei se vor economisi

Redacția
Încarcă...