RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministrul Mediului anunță susținerea șefului PNL Sector 3 pentru recuperarea a 11 hectare de parc retrocedate din IOR

În cadrul unei discuții purtate miercuri cu președintele PNL Sector 3, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, și-a arătat susținerea pentru demersul filialei în vederea recuperării celor 11 hectare retrocedate din Parcul IOR.

Andrei Baciu, președinte PNL Sector 3 și secretar de stat la Sănătate FOTO Mediafax

Andrei Baciu, președinte PNL Sector 3 și secretar de stat la Sănătate FOTO Mediafax

În condițiile în care suprafața medie de spațiu verde pe cap de locuitor din București este sub recomandarea Uniunii Europene, de 26 de metri pătrați pentru fiecare cetățean, și mult mai mică decât recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății, de 50 de metri pătrați, este clar că soluția este crearea sau măcar conservarea spațiilor verzi, nicidecum eliminarea lor. Ca ministru al Mediului, susțin protejarea spațiului verde, mai ales când este vorba despre un parc situat în inima Capitalei, un oraș și așa sufocat de trafic și poluare”, a explicat Mircea Fechet.

  

Discuția a avut loc în contextul în care PNL Sector 3 desfășoară o campanie pentru recuperarea celor 11 hectare de teren retrocedate din Parcul IOR. „Ca medic, știu că poluarea înseamnă că avem un risc foarte mare de a dezvolta multiple patologii pulmonare. Și există deja date științifice oficiale care spun că,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciolacu: Am lucrat la anumite modificări în zona reglementării prețului la energie. Unele le-am discutat cu premierul

Redacția

De ce seismul care a lovit Turcia şi Siria a fost atât de devastator

Redacția

Fiul lui Dmitri Peskov spune că a luptat jumătate de an în Ucraina în forțele Wagner: „Tatăl meu ste mândru de mine, cred”

Redacția
Încarcă...