RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministrul Finanțelor, despre bonusul amețitor încasat de Nicu Marcu la șefia ASF: „Cifrele vorbesc de la sine”

Prezent în emisiunea „Jurnalul de Seară”, de la Digi24, ministrul Finanțelor a fost întrebat de realizatorul Cosmin Prelipceanu ce părere are despre faptul că președintele Autorității de Supraveghere Financiară a încasat, pe lângă salariul de 12.000 de euro pe lună, un bonus în valoare de 27.000 de euro. Marcel Boloș nu și-a exprimat limpede opinia, însă a afirmat că „fiecare își evaluează munca”.

Marcel Boloș

Marcel Boloș are un salariu de 12.000 de lei pe lună. Foto: Arhivă

„Apare informația că Hotnews cere datele, și le obține, că anul trecut Nicu Marcu, fostul șef ASF a primit un bonus de 27.700 de euro. Vrem să ne spuneți cum vi se pare. La un salariu de 12.000 de euro pe lună”, a spus realizatorul emisiunii. 

  

Ăăă, față de ăăă, ministrul Finanțelor, care are 12.000 de lei pe lună, și absolut nimic altceva, n-am niciun bonus, și muncesc câte 12, 14 ore pe zi, deci… faceți comparația și vedeți că nu sună deloc bine. 

Aceste cifre, sigur că fiecare își evaluează munca și crede că poate fi recompensat la un nivel mult mai bun,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Două persoane găsite carbonizate în propria casă

Redacția

Dîncu, întâlnire cu Ciucă la Guvern. Posibilă discuție despre demisia ministrului Apărării SURSE

Redacția

Marius Budăi, despre renegocierea procentului din PNRR pentru pensii: Eu m-am săturat de toţi cei care ne explică şi ne spun nouă cum nu se poate face/ Fiecare stat UE trebuie să aibă o anumită independenţă în a decide politica salarială, de pensii

Redacția
Încarcă...