NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministrul Educației susține că șapte cadre didactice au murit în urma infectării cu COVID-19 în Olt și Mehedinți: ”Aceste decese au contribuit la decizia unor școli de a trece în online”

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, afirmă că patru cadre didactice din judeţul Olt şi alte trei din Mehedinţi au decedat după ce s-au infectat cu SARS-CoV-2, ministrul explicând că aceste decese au avut un impact asupra deciziilor unor şcoli care au cerut trecerea la învăţământul online.

„Vreau să vă spun că în judeţul Olt, spre exemplu, decesul regretabil a patru cadre didactice a accentuat foarte puternic starea de îngrijorare. Patru cadre didactice din judeţul Olt, în care avem 50 de şcoli care au cerut suspendarea activităţii. În Mehedinţi, de asemenea, din păcate am înregistrat decesul a trei colegi. Avem şi stare de carantină şi acestea sunt explicaţiile pentru numărul mare de şcoli din judeţul Mehedinţi care au solicitat trecerea în online”, a declarat Sorin Cîmpeanu, marţi seară, într-o intervenţie telefonică la TVR.

Conform ministrului, după Capitala, unde s-a cerut trecerea în online a 110 şcoli, judeţul Olt este

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

DIICOT: În ultimii 15 ani, au fost confiscate 8 tone de cocaină, 12 tone de cannabis

Redacția

Jandarm, amenințat și filat prin oraș pentru amenzile date pe timpul stării de urgență

Redacția

Cinci persoane care au luat contact cu Arhiepiscopul Pimen, testate pozitiv cu coronavirus

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site