RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce au discutat liderii PNL în şedinţa BPN: Partidul nu va susţine un guvern condus de Cioloş. Florin Roman va fi susţinut ca interimar la şefia Camerei Deputaţilor. Cîţu vrea să-l îmbuneze pe Orban

Potrivit acestora, la discuţiile de miercuri cu Dacian Cioloş, liberalii vor pleca de la premisa exprimată public de Florin Cîţu încă de luni seară: USR să-şi caute o majoritate alături de PSD şi AUR, partidele care au demis guvernul prin moţiune de cenzură.

”Mâine (miercuri – n. red.) va avea loc o discuţie în patru – Cîţu, Kelemen, Pambuccian şi Cioloş -, urmând ca ulterior preşedintele PNL să aibă o nouă reuniune doar cu  omologul său de la UDMR şi cu liderul minorităţilor, fără participarea lui Dacian Cioloş”, au mai explicat sursele citate pentru News.ro.

O singură persoană participantă la discuţie, Dan Meran, liderul PNL Sector 5, a spus că firesc ar fi ca PNL să refacă coaliţia cu USR şi UDMR, dar cu un premier liberal, au mai precizat sursele citate.

Potrivit acestora, Florin Cîţu le-ar fi spus membrilor BPN că Ludovic Orban ar trebui să revină la sentimente mai bune şi a promis că îi va da un telefon în acest sens.

  

În ceea ce priveşte înl

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Harta centralelor nucleare din UE / Jumătate din ţări folosesc energia atomică, Germania vrea să renunţe la ea

Redacția

Burduja spune că îi poate bate și pe Gabriela Firea și pe Nicușor Dan / Despre acuzația că prin candidatura sa la Primărie o ajută de fapt pe Firea: „Nu ar trebui să fie vorba despre care e candidatul care o bate pe Firea ci despre candidatul care are soluţii”

Redacția

Site-ul Consiliului Județean Cluj a fost spart de hackeri. Aceștia cer 100 de dolari în bitcoin

Redacția
Încarcă...