RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministrul Educației: Nu cred că geometria vectorială e pentru toți copiii / Eu am reușit să fac ceva în viață și fără ea

Ministrul Educației susține că programa școlară este prea încărcată și dă ca exemplu geometria vectorială, “care nu este pentru toți copiii”, a spus acesta luni seară într-un interviu la Digi24.

Sorin Cîmpeanu a explicat de ce crede că programa școlară este în continuare încărcată și motivele pentru care unii profesori nu au vrut să renunțe la părți din discipline.

“Supraîncărcarea programelor e un element extrem de important. Da, trebuie schimbat ceva pe acest palier și anume planul-cadrul. Noi, începând din 2023, de la anul pentru liceu, ocazie cu care revizuim planurile cadru și pentru gimnaziu, care au avut ocazia să dovedească într-un ciclu ce progres au reușit să genereze și din păcate nu au reușit să genereze un progres. Schimbările au fost mai degrabă de formă.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, discuţie cu consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui SUA

Redacția

Iohannis, discuții cu președintele Vietnamului, Pham Minh Chinh. Șeful statului a subliniat necesitatea valorificării relațiilor economice

Redacția

MotoGP: Francesco Bagnaia, aproape de titlul mondial – Victorie în MP al Malaeziei

Redacția
Încarcă...