NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Ministrul Educatiei A SEMNAT! Ce se intampla cu TEMELE tuturor elevilor

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat, luni, ca a semnat ordinul privind durata temelor pentru elevi inca dinainte de minivacanta de 1 decembrie.

 

 

  

„Ordinul este semnat. A fost o mica confuzie in spatiul public, pentru ca ordinul nu este inca postat pe site-ul ministerului, dar ordinul este semnat de saptamana trecuta, chiar inainte de mica vacanta pe care am avut-o inainte de 1 decembrie. Am primit foarte multe mesaje, unele dintre ele de sustinere, de incurajare, alte persoane socotind ca nu a fost decat o intentie a noastra de a ajunge la acest ordin, o intentie care nu a fost finalizata tocmai pentru ca au fost si voci critice care s-au ridicat impotriva acestui gen de reglementare, au aparut articole, pe bloguri, pe Facebook, tot felul de interventii. Ei bine, parinti ne-au scris oarecum ingrijorati, crezand ca am renuntat la aceasta idee si ca de fapt am vrut sa testez cum stau lucrurile si ca am spus ceva care nu corespunde realitatii. Nu, ordinul exista si ordinul a fost semnat si urmeaza sa fie si postat pe site-ul ministerului”, a declarat ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, la RFI.

Ministrul Educatiei a precizat ca „nu este un ordin care sa aiba caracter punitiv, adica sa fie nevoie sa fie asociat si unor sanctiuni, pentru ca ordinul nu este respectat”.

Sursa: bzi.ro

Advertisements

Related posts

Amplă campanie de promovare a meseriei de inginer în Iaşi

Redacția

Consultare publică privind proiectul Hotărârii de Guvern pentru aprobarea criteriilor de acordare a bursei „Bani de liceu”

Redacția

Experiență Erasmus + în Finlanda pentru profesorii de la Școala Gimnazială Specială Pașcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site