RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Milioane de euro pentru instalarea tinerilor fermieri

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) anunta ca valoarea totala nerambursabila a proiectelor depuse prin submasura 6.1 “Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” a ajuns la nivelul maxim al sumei pentru care se pot primi cereri de finantare în acest an pentru zona non-montana. 

 

 

  

Pâna în acest moment, pentru dezvoltarea fermelor agricole în zonele non-montane, au fost depuse 3.973 de cereri de finantare, în valoare de 163,24 milioane de euro. 

Odata atins plafonul stabilit din alocarea disponibila pentru componenta non-montana din cadrul Submasurii 6.1 (153,6 milioane de euro) sesiunea de depunere a proiectelor se închide automat. Prelungirea termenului de primire a cererilor de finantare s-a decis ca urmare a solicitarilor primite în acest sens din partea potentialilor beneficiari, precum si a sumelor disponibile pentru finantarea proiectelor în sesiunea 2016. Pragul lunar de calitate pentru perioada 31 iulie – 31 august 2016 va fi de 10 puncte pentru ambele submasuri. 

Sursa: bzi.ro

Related posts

Managerii de proiecte europene au fost desemnați! Primarul și viceprimarul nu vor încasa sporuri!

Marius Parteni

Primarul Dumitru Pantazi refuză să transmită presei dispoziția prin care a cenzurat News FM și NewsPascani.com. Viceprimarul Gabriela Nedelcu spune că nu știe nimic despre un astfel de act. Surse din Primărie spun că acesta nu există!

Răzvan Grecu

Se încălzește de miercuri

Redacția
Încarcă...