NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Microbuze pentru Școala Specială Pașcani și ”Trinitas” Târgu Frumos

Microbuze școlare prinse în bugetul Consiliului Județean Iași pentru anul 2021. Școala Gimnazială Specială Pașcani și Școala Profesională Specială ”Trinitas” din Târgu Frumos vor beneficia fiecare de câte un microbuz școlar. Anunțul a fost făcut de Sorin Afloarei, vicepreședinte Consiliul Județean Iași.

”În acest fel, venim în sprijinul elevilor care învață în cadrul acestor instituții și le facilităm transportul de la locuință către școală, și invers.De asemenea, ne dorim reabilitarea și modernizarea prin fonduri europene nerambursabile a clădirilor școlilor din subordinea CJ Iași”, a declarat vicepreședintele Consiliul Județean Iași.

Advertisements

Related posts

Creşte preţul apei?! Aviz nefavorabil din partea Comisiei Juridice

Redacția

O firmă din Bucureşti va organiza Zilele Municipiului Paşcani! Lista cu artiştii care vor concerta în cele trei zile, rămâne momentan neschimbată! Artiştii locali pentru seara de vineri vor fi aleşi săptămâna viitoare

Ema Roman

Pantazi despre sala de spectacole din Primărie: „Nu putem să o folosim pentru că neavând această autorizație nu o putem folosi. O mai utilizăm pe răspunderea noastră”! ISU a amendat municipiul cu 50.000 de lei!

Răzvan Grecu
Încarcă...