NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Conducerea Colegiului „Mihail Sadoveanu” își propune construcția unor noi corpuri de școală

Proiect îndrăzneț supus atenției publice, de către conducerea Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” Pașcani. Unul din directorii instituției a anunțat că se are în vedere construcția a două noi corpuri de clădiri, pe terenul din fața sălii de sport.

Radu Ardeleanu, director adjunct al instituției de învățământ, a participat astăzi la dezbaterea proiectului de buget și a listei de investiții, de la sediul Primăriei. El a prezentat o formă a proiectului vizat de conducerea colegiului, realizat la această etapă de un fost elev al instituției.

Intenția este aceea de construcție a două noi corpuri de clădire, în fața sălii de sport. Ar fi astfel asigurată capacitatea ca actul educațional să se desfășoare într-un singur schimb, de dimineață până la amiază, iar după orele de curs se poate implementa diferit și programul „Școală după școală”.

„Este doar o idee ceea ce noi astăzi vă prezentăm. Cu siguranţă totul poate suferi modificări, îl putem adapta şi să încercăm să găsim finanţarea”, a subliniat Radu Ardeleanu.

  

Reprezentanții Primăriei au anunțat că vor analiza proiectul și se va trece la identificarea sursei de finanțare, dacă el va fi unul ce poate fi concretizat.

Dacă va fi cazul, se va realiza și un studiu de fezabilitate, astfel încât să fie cunoscute sumele necesare, în vederea realizării investiției. Un alt obiectiv ce trebuie pus pe lista proiectelor pentru reabilitare și modernizare este sala de sport a Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu”.        

Advertisements

Related posts

A treia etapa a dezinsecției și a deratizării

Ema Roman

Trafic rutier redeschis pe unele străzi. Ceferiştilor se închide după asfaltarea străzii Fântânele

Marius Parteni

Propunere: Paza şcolilor să fie suportată de la bugetul local! Directorii apreciază iniţiativa, dar sunt sceptici!

Ema Roman
Încarcă...