RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mesajul transmis de Gabriela Firea după ce a votat: „Nu mai trebuie să fie diferențe între bucureșteni” VIDEO

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a votat duminică, 9 mai, și a transmis printr-un mesaj publicat pe Facebook că „Bucureștiul poate redeveni “Orașul dorit de oameni” doar dacă suntem ÎMPREUNĂ”.

Am votat pentru un București al tinerilor, al seniorilor, al tuturor cetățenilor! Nu mai trebuie să fie diferențe între bucureșteni, între sectoarele Capitalei!  

Am votat pentru un nou model administrativ, cu lideri care nu mai căută vinovați și vin doar cu soluții.  

Bucureștiul poate redeveni “Orașul dorit de oameni” doar dacă suntem ÎMPREUNĂ, în echipă pentru acest oraș pe care îl iubim cu toții”, se arată în postarea făcută pe Facebook de Gabriela Firea. 

  

Gabriela Firea

Gabriela Firea a ieșit la vot. FOTO Inquam Photos /Octav Ganea

  Amintim faptul că cetățenii României cu drept de vot își aleg duminică, 9 iunie, primarii, europarlamentarii și consiliile locale. Conform AEP, prezența la urne la alegerile locale, la ora 12.00, a ajuns la 17,31%. Totodată, până la ora prânzului, 17,78% dintre alegători și-au exprimat votul la cele europarlamentare.  

În cursa pentru Primăria Capitalei se mai află și Sebastian Burduja,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Opoziția din Turcia și-a desemnat candidatul la prezidențiale: Kemal Kiliçdaroglu îl va înfrunta pe Recep Tayyip Erdogan aflat de 20 de ani la putere

Redacția

Cîţu spune că varianta Nicolae Ciucă premier nu este în discuţie: În PNL, noi facem propunerile şi atunci când vom veni cu o propunere de premier, o vom spune public

Redacția

Ucraina cere Occidentului mai multe sisteme de artilerie de precizie: Pot „schimba jocul pe câmpul de luptă”

Redacția
Încarcă...