RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPolitică

Primarul Marius Pintilie despre dosarele penale pentru fraudă la vot de la Boșteni: „Singura soluție e o prezență masivă la vot”

În urma celor două dosare penale deschise de polițiști pentru două fapte de fraudă electorală la secția de votare din Boșteni, primarul Marius Pintilie a acuzat că în spatele acestor suspiciuni de fraudă electorală ar sta un partid politic și a solicitat pășcănenilor să iasă la vot pentru a putea compensa voturile fraudate.

„Din păcate, ceea ce sperăm noi să nu se întâmple și știm că s-a întâmplat în anii trecuți, se pare că se întâmplă din nou la aceste alegeri. S-a constatat că au dispărut câteva buletine de vot. Poliția a venit aici și am înțeles că s-au luat declarații, s-a recunoscut într-un fel sau în altul că în loc să se dea un buletin de vot unor alegători, s-au dat câte 4. Mesajul meu pentru pășcăneni este foarte simplu ca să combatem orice fel de fraudă electorală, soluția este prezența la vot. Eu n-am ce să zic decât îi rog pe toți cei care sunt liberi, să vină la vot! Singura soluție ca să combatem aceste mașinațiuni, aceste metode de fraudare a votului este prezența la vot masivă, în așa fel încât să nu conteze votul cumpărat și să conteze votul liber dat de către cetățeni” a declarat Marius Pintilie.

Related posts

Ministrul energiei în vizită la Pașcani (VIDEO)

Redacția

Ioan Danu, consilier PP DD: „Voi vota pentru ieșirea din ARSACIS și revocarea delegării serviciului de apă-canal la ApaVital Iași”

Răzvan Grecu

Conferință de presă Pro România Pașcani, 26 ianuarie 2024 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...