RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Mărturia unui pășcănean ce ar fi fost bătut în sediul Poliției:”Mi-au dat cu pumnii și picioarele de am făcut treaba mare pe mine”

Cazul în care un pășcănean din suburbia Gâștești a fost amendat cu 500 de lei, pentru că a fost surprins urinând în locuri publice și a refuzat să se legitimeze în fața polițiștilor, se complică. Cel sancționat a dezvăluit astăzi presei o poveste demnă de cele din vremea milițienilor.    

 

Cristinel Grămadă, spune că este victima unor violențe la care a fost supus de către doi polițiști pășcăneni, în incinta instituției. Bărbatul face, la un moment dat, o mărturisire uluitoare: ,,Mi-au dat cu pumnii și picioarele de am făcut treaba mare pe mine, chiar acolo, în sediul poliţiei. Unul dintre ei avea mustață.”

  

Bărbatul s-a ales cu un picior fracturat și 6 coaste rupte. Iată ce ne-a declarat acesta:,,Am fost la un vecin unde am jucat rummy, cu care am consumat o sticlă de vin. Pe la orele 22.00 am plecat spre casă. Pe stradă m-am oprit să îmi satisfac necesitățile fiziologice. Lângă mine a oprit o dubă a Poliție, în care am fost urcat pe motiv că nu am prezentat documentele. Ulterior am aflat că aș fi furnizat și niște date personale false. Am fost lovit cu pumnii și picioarele de doi polițiști, atât în dubă cât și în sediul Poliței. Unul mă lăsa, altul mă lovea. Ulterior tot ei m-au urcat în dubă și m-au dus în același loc de unde m-au luat. Cu ajutorul unei vecine, care m-a auzit gemând pe stradă, am ajuns la casa vecinului unde am jucat rummy, iar de aici am fost preluat, după un apel la 112, de o ambulanță și dus la Spitalul Pașcani, iar de aici la Iași”, ne-a declarat Cristinel Grămadă.

 Incidentul s-a petrecut pe data de 24 februarie. De atunci și până în prezent, bărbatul spune că a fost internat la Spitalul Sf. Spiridon din Iași. Mâine va obține certificatul medico-legal, după care va formula o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani. ,,După ce voi primi certificatul medico-legal îmi voi căuta dreptatea. O să depun plângere la Parchet. Puteau să îmi dea şi 20 milioane lei amendă, dar să nu mă nenorocească în aşa hal. Am copii de crescut. Îi reclam ca să nu mai pățească și alții la fel”, mai spune Cristinel Grămadă.  

Advertisements
Advertisements

Comisarul-șef Mihai Năcuț, comandantul Poliției Pașcani, ne-a declarat că în acest caz este în derulare o anchetă, iar în perioada următoare cei care o desfășoară vor discuta inclusiv cu cel care reclamă fapte de violență. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

„Glock“ este un moft. 80% dintre poliţiştii din județul Iași au pistoale „Carpaţi“

Redacția

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina de un copac

Redacția

Tânăr de pe strada Fericirii reținut pentru tâlhărie. Victima este un bărbat cu afecțiune psihiatrică!

Marius Parteni
Încarcă...