NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primele rapoarte de activitate ale consilierilor pe 2012. Vasile Pleșca l-a făcut mai stufos repetând o hotărâre de Consiliu Local! Două rapoarte de activitate sunt trase la indigou. Vezi cine sunt consilierii care s-au plagiat!

După cum legea îi obligă, consilierii locali au început să-și publice pe site-ul instituției, ce este din nou funcțional, rapoartele de activitate.

Primii trei consilieri locali care au făcut acest lucru sunt Vasile Pleșca, Vasile Haldan și Vasile Balău, toți din PSD. Dacă Vasile Balău nu prea a avut ce să scrie în raportul de activitate, el fiind un consilier nou, ales în urma alegerilor din iunie 2012, ceilalți doi consilieri PSD s-au întrecut în a-și etala pe hârtie activitatea din legislativul local.

Doar că aceștia, Vasile Pleșca și Vasile Haldan, oameni de afaceri ocupați s-au inspirat unii de la alții plagiindu-se, nu se știe încă care pe care, lucrările lor având paragrafe întregi identice. Nu același lucru se poate spune despre raportul de activitate al consilierului Balău, care este original și pare scris chiar de către acesta.

Mai mult Vasile Pleșca și-a umflat un pic activitatatea susținând că a inițiat patru proiecte de hotărâre spre aprobarea plenului.  Însă probabil din neatenție acesta a punctat de două ori proiectul de hotărâre cu privire la reorganizarea Poliției Locale, fapt recunoscut de către acesta telefonic. De altfel, această hotărâre de CL, ce prevedea trecerea Poliției Locale de sub tutela Primărie sub cea a Consiliului Local, a și fost abrogată la propunerea primarului Dumitru Pantazi în toamna anului trecut.

Vasile Haldan spune că asemenea lucruri sunt o practică printre consilieri:"Ne mai inspirăm, noi cei dintr-un partid, asupra modului cum întocmim aceste rapoarte. În general activitatea de consilier implică aceiaşi muncă".

 În altă ordine de idei, deși are doar 6 luni de când este consilier local, conform rapoartelor de activitate, Vasile Balău a fost mult mai de folos comunității, el fiind singurul de până acum care susține că a avut și o activitate în teren. Consilierul social democrat spune că a fost în permanență în contact cu locuitorii suburbiei Blăgești pentru care a intervenit în rezolvarea diverselor probleme edilitare.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Secretarul Zuzan somează consilierii locali să-și depună rapoartele de activitate pentru anul 2013

Răzvan Grecu

Angajări la Spitalul CF Pașcani. Trei posturi de medic, scoase la concurs . Pentru detalii sunați la Compartimentul de Resurse Umane

Redacția

Pantazi, Nedelcu, Jitaru și întreaga comisie de fond funciar cercetați pentru fals material în înscrisuri oficiale

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site