NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Marius Pintilie despre proiectele anunțate pe Facebook de primar: „Suntem plini de hârtii la Pașcani. Pentru mine nu este suficient. Vă spun sincer, eu vreau să văd ceva concret!”

 

Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani și principalul contracandidat al primarului Dumitru Pantazi, a comentat situația investițiilor din municipiu. Acesta a declarat în emisiunea „În Obiectiv”, difuzată de Actualitatea TV, că primarul face doar hârtii.

 

Politicianul liberal a enumerat o serie de investiții, care deși au fost anunțate de foarte mult timp, se află în continuare la stadiul de proiecte. Pintilie a mai adăugat că el își dorește lucruri concrete, în loc de hârtii.

„Chiar mă deranjează faptul că lumea mai este încă păcălită la Pașcani cu hârtii. Pentru că astăzi, în general tot ce se face la Primărie sunt hârtii. A făcut hârtii și proiecte la cimitir, a făcut hârtii și proiecte la piață vale, avem hârtii fără proiecte la piață deal, avem pe hârtie bugetate 20 de străzi din municipiul Pașcani, care întârzie să se facă. Deci suntem plini de hârtii. Pentru mine nu este suficient. Vă spun sincer, eu vreau să văd ceva concret”, a declarat Marius Pintilie.

Menționăm că primarul Dumitru Pantazi și reprezentanții PSD și PMP nu au participat la emisiune, deși au fost invitați.

Advertisements

Related posts

Lucrările la parcul de lângă Primărie sunt pe ultima sută de metri. Constructorul cu betoanele, municipalitatea cu spațiile verzi

Marius Parteni

Bazele de deszăpezire ale DRDP Iași, pregătite pentru sezonul de iarnă

Redacția

Nicio firma înscrisă la licitaţia pentru achiziţia de parapeţi rutieri! Primăria a reluat procedura

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site