RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Marius Pintilie despre proiectele anunțate pe Facebook de primar: „Suntem plini de hârtii la Pașcani. Pentru mine nu este suficient. Vă spun sincer, eu vreau să văd ceva concret!”

 

Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani și principalul contracandidat al primarului Dumitru Pantazi, a comentat situația investițiilor din municipiu. Acesta a declarat în emisiunea „În Obiectiv”, difuzată de Actualitatea TV, că primarul face doar hârtii.

  

 

Politicianul liberal a enumerat o serie de investiții, care deși au fost anunțate de foarte mult timp, se află în continuare la stadiul de proiecte. Pintilie a mai adăugat că el își dorește lucruri concrete, în loc de hârtii.

„Chiar mă deranjează faptul că lumea mai este încă păcălită la Pașcani cu hârtii. Pentru că astăzi, în general tot ce se face la Primărie sunt hârtii. A făcut hârtii și proiecte la cimitir, a făcut hârtii și proiecte la piață vale, avem hârtii fără proiecte la piață deal, avem pe hârtie bugetate 20 de străzi din municipiul Pașcani, care întârzie să se facă. Deci suntem plini de hârtii. Pentru mine nu este suficient. Vă spun sincer, eu vreau să văd ceva concret”, a declarat Marius Pintilie.

Menționăm că primarul Dumitru Pantazi și reprezentanții PSD și PMP nu au participat la emisiune, deși au fost invitați.

Related posts

ApaVital nu a anunțat populația despre pericolul infestării apei potabile! Rezultatul analizelor a ajuns la trei zile după ce pășcănenii au băut apă dintr-o conductă spartă sub o fosă septică!

Răzvan Grecu

Scandalul comisiilor din Consiliul Local a luat sfârșit! Haldan și Rățoi activează de azi în Comisia Economică

Răzvan Grecu

Întâlnire la Primăria Pașcani cu fermieri interesați de accesarea fondurilor europene pentru agricultură

Teona Gherasim
Încarcă...