NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noul cimitir depinde de bugetul pe anul 2019. Cel existent ar urma să fie administrat de Servicii Publice

 

Discuții puerile asupra modului cum se va desfășura activitatea cimitirelor din Pașcani. Administrația locală vine mereu cu aceleași răspunsuri, atunci când trebuie să dea explicații pe acest subiect.

  

 

S-a întâmplat și la finalul ședinței de Consiliul Local din 31 ianuarie. Consilierul Marius Pintilie a solicitat câteva clarificări din partea primarului Dumitru Pantazi.

„Știm cu toții că acesta este un subiect extrem de discutat și analizat. Cetățenii vor să știe ce mai este de făcut și când va deveni funcțional”, a spus Pintilie.

Primarul municipiului a oferit câteva explicații. „Urmează să adoptăm proiectul de buget, iar în funcție de fondurile ce le avem vom stabili suma pentru a putea demara procedura de licitație, pentru amenajarea noului cimitir”, a spus Dumitru Pantazi.

Pentru construcția noului cimitir din Pașcani, care va fi amenajat în cartierul Fântânele, ar fi necesari 6,7 milioane lei, conform proiectului întocmit de proiectanți.

Cât privește administrarea cimitirului de pe strada Grădiniței, primarul Pantazi a spus că de activitatea acestuia se va ocupa societatea care a fost înființată.

 Afirmația nu are suport în condițiile în care terenul unde sunt construite locurile de veci nu aparțin în acte bisericii.

 

Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Pașcani

Redacția

Primăria continuă să factureze abuziv redevența către ApaVital. Operatorul achită mai puțin decât au stabilit consilierii

Răzvan Grecu

ApaVital își încalcă promisiunile! Rezervoarele cu apă nu au fost amplasate pe străzile din Pașcani!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site