NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Firma care se ocupă de întreținerea DJ 208 Mircești – Pașcani – Lespezi întârzie lucrările de plombare

Bătaie de joc pe drumul județean 208 Mircești – Pașcani – Lespezi. Direcția Județeană de Administrarea a Drumurilor și Podurilor a încheiat contractul cu firma Construct Drum Hârlău pentru realizarea lucrărilor de întreținere, dar acestea se derulează anevoios.

 

Zeci de șoferi ne-au sesizat în această săptămână că pe anumite porțiuni a fost decapată partea carosabilă, fără ca lucrările să fie semnalizate. Gropile din asfalt urmează să fie plombate în următoarea perioadă. Ovidiu Ciucan, directorul de la DJADP, susține că lucrările de plombare ar urma să înceapă de mâine.„Ar fi trebuit astăzi să înceapă, dar au avut o problemă tehnică. Cred că mâine vor demara”, a spus acesta.

Modul cum sunt realizate lucrările de reparații par a fi girate și de Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași.„Se decapează anumite porțiuni, pe o lungime de câțiva kilometri, după care se plombează. Sunt proceduri, există un diriginte de șantier”, a spus Popa.

Atunci când i s-a comunicat că nu a fost plombate nici gropile frezate pe sectorul Mircești – Pașcani – Lespezi, Maricel Popa ne-a informat că va discuta cu directorul DJADP.

Am încercat să contactăm reprezentanți firmei care au câștigat licitație de întreținere a drumului, dar aceștia nu au putut fi contactați.

loading...
Advertisements

Related posts

Salarii mai mari prin decizii politice

Redacția

Primăria Pașcani pregătește un proiect pentru construcția unui Centru Multifuncțional de Servicii Sociale

Răzvan Grecu

Centrul de Transfuzii rămâne un vis. Inițiativă blocată din motive de formulare a proiectului

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site