RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Marius Budăi a demisionat din funcția de ministru al Muncii. Reacţia lui Ciolacu

Marius Budăi demisionează din funcția de ministru al Muncii. Conducerea interimară ar urma să fie preluată de vicepremierul Marian Neacșu, potrivit surselor „Adevărul”.

Demisia este urmare a scandalului privind azilele groazei. Foto:Inquam

Demisia este urmare a scandalului privind azilele groazei. Foto:Inquam

UPDATE: Premierul Marcel Ciolacu a confirmat demisia, menționând că este un gest de onoare, “reacția firească a unui decident politic într-o asemenea criză“.

  

“Este un gest de onoare, pentru care îi mulțumesc și sunt convins că aceasta este reacția firească a unui decident politic într-o asemenea criză. Este reacţia firească în orice democraţie consolidată a Europei”, a afirmat Ciolacu.

Zilele trecute, întrebat despre o eventuală demisie, Marius Budăi respingea această variantă,

Conducerea interimară a Ministerului Muncii ar urma să fie preluată de vicepremierul Marian Neacșu după demisia lui Marius Budăi, potrivit unor surse guvernamentale.

Scandalul „azilelor groazei”

Demisia vine după dezvăluirile mass-media privind azilele din Voluntari, unde zeci de bătrâni și persoane cu afecțiuni ar fi fost agresate și înfometate.

Centrul de Resurse Juridice ar fi făcut mai multe sesizări, inclusiv la nivelul ministerului Muncii, cu privire la situația din azilele din Voluntari,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă: Pregătim majorarea valorii tichetelor de masă pentru angajaţi la 40 de lei / Când vor fi gata noile tichete

Redacția

LIVE Israelul afirmă că forțele terestre „își extind operațiunile” vineri seară / Bombardamente intense în Gaza / Serviciile de internet și telefonie au fost întrerupte în fâșie / Hamas anunță tiruri intense de rachete către orașe din sudul Israelului

Redacția

Producătorul de alcool care deține Chivas și Jameson suspendă livrările în Rusia

Redacția
Încarcă...